TACKAR ödmjukast för responsen!

Tusen tack för alla lyckönskningar! Dessa har verkligen tagit fart i mig i detta som vi kan kalla ”projekt-komma-igång”, men det har också bidragit till rädsla om nästa publicering här. Det ställer höga krav på mig och det är precis vad jag vart ute efter, men jag måste se det som en utmaning och inte ett hinder till att publicera OM JAG INTE har en låååång novell att lägga ut.

Detta fick mig att tänka om lite på hur frekvent min publicitet ska vara. Tidigare har jag tänkt 1 till max 2 i veckan där jag levererar material i form av tydliga framsteg i projektet. MEN jag inser att det är nog bättre med dessa korta avstamp och kontinuerligt uppdatera med alla tankar och idéers om far genom mig dagligen. Kanske i alla fall 3-4 inlägg i veckan och en än mer frekent Instagram? Vi prövar!

https://www.instagram.com/pernillas__/

Men jag har planerat, skapat inspiration… Ni vet sånt man gör i vardagen när man stänger av och funderar. Det har gett mig mycket denna vecka efter lanseringen av sidan, förmodligen eftersom jag varit väldigt inne i affärsplanen för Konsultverksamheten.

Jag är i fasen nu av att sätta upp en meny som ska bli mitt första erbjudande till konsultverksamheten för affärsutveckling. Jag är på god väg till att kunna presentera denna här, skalet är tydligt men innehållet kräver sin tid. De jag kommer använda till en början är färdigpaketerade erbjudanden med en om möjligt gratis konsultation på det kanske första 3 uppdragen för att hjälpa dom hitta rätt på menyn.

Det är viktigt att skräddarsy, samtidigt så behöver jag vara tydlig med er och på min hemsida om vad jag är bäst på och vilka uppdrag jag letar. DET är av yttersta vikt att kunna beskriva när du söker uppdrag. Precis som att söka ett jobb. Mass-sökning ger oftast noll resultat.

Därav behöver jag också partners på mina svaga sidor, vilket jag är fullt medveten och öppen med.

Bästa starten på dagen!

Återkommer i nästa vecka med kortare mer frekventa inlägg, vi kan säga att näst vecka blir testveckan. Hoppas ni följer med!

Annons

En tanke på “TACKAR ödmjukast för responsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: