Jag kommer ej nå mål 1.

Som rubriken skvallrar så är målet med att starta enskild firma som konsult inom affärsutveckling innan sommaren ej uppnådd. De blir ju lite såhär eftersom jag ska sätta mina visioner och mål innan jag ens provkört en del.

Jag behövde sommaren som vila, inspirationsletande, bokläsning, poddlyssning, vänner och FRAMFÖRALLT umgås med familjen. Jag glömmer snabbt hur pass inrutat livet varit under tiden jag studerat, hur lite vilotid som fanns och hur lite tid för umgänge som fanns. Jag behövde den här sommaren på mig.

Nu känner jag mig starkare, supermotiverad och jag är inne på min sista vecka på semestern. Sen nästa vecka drar det igång på 100% med rivstart, kalendern brinner just nu på mitt heltidsjobb.

Denna vecka är det fokus på träning och sedan att sätta fler byggstenar på mitt projekt som gått före ovannämnda. Jag ska även sätta en detaljerad planering på hur jag ska lägga upp jobb/blogg/uppstart av företag i kombination med träning. TRÄNING är helt avgörande för att vara stark, nöjd och mentalt pigg dom dagar energin sviker.

SÖKES!! Jag söker ett gäng härliga personer att diskutera min planering med, lite som ett gäng kritiker som ifrågasätter och kommer med insikter. Just nu försöker jag själv att lära mig om E-handelsplattformar och Marknadsföringsalternativ, kom gärna med tips kring dessa!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: