Livet & bolag.

Igår hade jag och min lilla kompanjon på 4,5 månader en låååång att-göra-lista inför att vi idag åker upp till mina föräldrar. Samt att vi ska ha en mingelkväll med Sassydetails.com på Frisörvillan i orsa. Kom förbi om du är i krokarna!

Hur som helst så orsakade de en massa risker med små förseningar i marknadsföring för sassydetails både på instagram men även email marknadsföring som vi haft en julkalender med. Men vad gör det? Om den istället blir utskickad på kvällen när dagen redan är över för dagens lucka så kan man väl passa på att marknadsföra och tipsa om morgondagen?

Ja jag gjorde så i varje fall, sen om det var lösningsorienterat eller fail de får mottagaren avgöra. Men livet kom emellan helt enkelt, det kan även hända oss som satsar massa tid i att bygga bolag med kännedom och starka varumärken.

Kvällens mingelrabatter- vi delar dom med prenumeranter på webben också såklart 🤍

Jag ville bara dela med mig av ett case när livet spelar sin roll. Du kan inte styra över allt, men reflektionen idag på gårdagen är att problemet löstes och livet levdes samt så har jag hållit som utlovat. Ett mejl med innehåll per dag till prenumeranter i julkalendern. Så jag är nöjd ändå, klapp klapp!👋🏼

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: