Strålande jul och nytt år!

Nu är vi tillbaka hemma efter ett härligt avslut på året med många mils bilåkning. vi har firat och umgåtts maximalt och nu behöver en vardag infinna sig känner jag. Men då kom vi på att det är ju kortvecka igen med röd dag på torsdags vilket gör vardagen lite rubbad ändå.

Jag kommer utnyttja denna långhelg till max genom att värdera året som varit, plocka ut godbitarna och planera en satsning på dessa till detta år. Målen jag har privat och i bolaget är redan satta men dessa ska brytas ner i detalj. Det är så viktigt för att hela tiden hålla lågan uppe!

Januari har startat bra med sassydetails.com förutom strul i min e-katalog på facebook. Men det hoppas jag få löst nu till veckan. Vidare detta år så ska jag utbilda mig mer inom sociala medier bla jag känner att jag inte ska vara i detalj framåt och arbeta med detta. Men som affärsutvecklare och ägare till ett bolag i dagens samhälle så bör du ha koll på detta. Likväl som man för 5-10år sen hade koll på reklam via olika tidningar och tv-kanaler. Man kan inte driva bolag och inte veta vad detta kan generera och hur det går till idag. Då drunknar man snabbt.

Nu lär jag packa ordrar som kommit in i helgen. Dessa ska skickas imorgon.

God fortsättning och trevlig kväll på er!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: